Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en bezoekersstatistieken te meten.
Wil je onze cookies niet accepteren? Klik hier
Accepteer

Filosofie

In alles wat we doen zijn we altijd op zoek zijn naar de beste manier om maximale waarde voor uw organisatie en uw klant te realiseren met zo min mogelijk verspilling.

De waarde die wij als Slagkracht toevoegen zit in het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en het terugdringen van verspillingen en onregelmatigheden in taken en handelingen met onze software en applicaties.

Werken aan échte verbetering

Omdat we geloven in het toevoegen van waarde met zo min mogelijk verspilling, investeren we onze tijd, liefde en aandacht in verbeteringen die écht van meerwaarde zijn voor uw organisatie, uw medewerkers en uw klanten.

Continue verbeteren

We willen blijvend verbeteren daarom dragen we graag onze verandermentaliteit uit. Een manier van denken waarin we continue zoeken naar verbeteringen. Verbeteringen in processen, systemen en samenwerkingen. Volgens ons betekent dit dat software geen product is met een vaste einddatum, maar een doorlopend proces van itereren, verbeteren en samenwerken. Het liefst gaan we daarom langdurig een relatie met u aan. Zo kunnen we ook na succesvolle implementatie met u meedenken over procesverbeteringen.

Software is mensenwerk

Een belangrijk aspect van het bereiken van échte verandering is het overbrengen van de juiste mentaliteit, denkwijze en visie op de mensen in uworganisatie. Als iedereen zich bewust wordt van het nut van procesverbeteringen en de rol die software daarin kan spelen, kan software pas écht succesvol zijn. Het succes van implementaties valt of staat dus bij de mate waarin veranderingen in denkwijze, processen en systemen door uw medewerkers en uw klanten worden omarmd.

Benieuwd hoe ook uw organisatie kan profiteren van meer Slagkracht?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van slimme software en applicaties voor uw organisatie? Neem nu vrijblijvend contact op voor een kennismaking.