Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en bezoekersstatistieken te meten.
Wil je onze cookies niet accepteren? Klik hier
Accepteer

Herbouw software

Maakt uw onderneming gebruik van verouderde software die niet meer goed te onderhouden is? Is er geen expertise in de organisatie om software te onderhouden? Laat de software zich lastig koppelen aan externe systemen? Maakt u gebruik van meerdere losstaande softwarepakketten en ziet u die liever gebundeld in één complete oplossing? Laat uw bedrijfssoftware dan herbouwen.

Herbouwt met respect voor het oude

Bij herontwikkeling wordt de functionaliteit van uw oude bedrijfssoftware volledig nagebouwd, maar dan volgens de eisen en methodieken van nu. Waar het kan verbeteren we functionaliteit om onregelmatigheden of verspilling verder terug te dringen. U blijft gebruik maken van bestaande, vertrouwde functionaliteit, gegevens en formulieren. Zo is de integratie van de nieuwe software in uw organisatie laagdrempelig. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat uw nieuwe bedrijfssoftware automatisch geschikt gemaakt wordt voor desktop, tablet en smartphone en via internet overal te benaderen is.

Online oplossingen

De software die we maken is altijd web-based. Overal waar u online kunt, kunt u dus altijd inloggen en gebruik maken van uw software, of u nu werkt op een laptop, tablet of smartphone.

Online hosting

We hosten onze software op snelle eerste klas servers. U hoeft dus niet langer te investeren in een lokale server of infrastructuur. Het onderhouden van uw software wordt daardoor eenvoudiger. Op afstand verzorgen wij hosting, onderhoud en backups voor u.

Belangrijke voordelen

 • Werkzaamheden op basis van bestaande systeem, dus inzichtelijk
 • Gemakkelijk te integreren omdat functionaliteit bekend is
 • Maatwerk alleen waar nodig en gepast
 • Overzichtelijk traject
 • Beperkte kosten
 • Online software is altijd en overal beschikbaar
 • Gegevens veilig in de cloud.
 • Software permanent up-to-date door blijvende ondersteuning en doorontwikkeling.
 • Informatiestromen weer inzichtelijk.
 • Product wordt proces
 • Taken en handelingen kunnen continue verbeterd worden.

Ondersteuning & nazorg

Uw software en de informatie die daarin ligt opgesloten brengen we onder in ons serverpark. Zo bent u direct verzekerd van back-ups en herstel. Onze online softwareoplossingen ondersteunen we met onderhoudsafspraken op maat. Daar brengen we alle hosting, monitoring, services en technische ondersteuning in onder. Zo bent u altijd verzekerd van up-to-date, goed bereikbare en goed beveiligde software.

Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de herbouw van uw software?

Neem nu contact op en ontdek de mogelijkheden van herontwikkeling van software voor uw organisatie.