Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en bezoekersstatistieken te meten.
Wil je onze cookies niet accepteren? Klik hier
Accepteer

Hallo, wij zijn Slagkracht!

Met onze software helpen we overheden en bedrijven slimmer en efficiënter werken.
We staan u bij in het optimaliseren en automatiseren van taken en handelingen. We verhogen de kwaliteit van uw dienstverlening en helpen u tijd én geld te besparen.

De essentie

We houden van eenvoud. We houden van vereenvoudigen. Complexe zaken brengen we terug tot de essentie. Want .. waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Zo houden we zaken bescheiden en overzichtelijk. Dat voelt erg prettig. We houden de focus op wat écht belangrijk is. Dat willen we ook voor onze opdrachtgevers realiseren. We zorgen dat U tijd overhoudt om bezig te zijn met de zaken die voor ú belangrijk zijn.

Wat we doen

We ontwikkelen applicaties en sites waarmee we nieuwe bedrijfsprocessen realiseren of bestaande processen efficiënter en slimmer maken. Waar mogelijk koppelen we onze oplossingen aan uw bestaande software. We maken taken minder arbeidsintensief en minder foutgevoelig. Zo werken uw medewerkers voortaan een stuk plezieriger en efficiënter. Zo creëert u toegevoegde waarde voor uw klant en bespaart u tijd én geld.

Voor mensen

Software is er om u te dienen. Om taken voor u te vergemakkelijken en tijd vrij te maken voor zaken die u écht belangrijk vindt. Uiteraard moet software daarom prettig zijn om mee werken. Bij het bedenken en verbeteren van uw processen en toepassen van software stellen we u als mens, uw medewerker en uw eindklant, altijd centraal.

Benieuwd hoe ook uw organisatie kan profiteren van meer Slagkracht?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van slimme software en applicaties voor uw organisatie? Neem nu vrijblijvend contact op voor een kennismaking.