Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en bezoekersstatistieken te meten.
Wil je onze cookies niet accepteren? Klik hier
Accepteer

Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling is de beste keuze wanneer standaard oplossingen niet aansluiten op uw bedrijfsvoering. Slagkracht is uw partner op het gebied van software- en applicatieontwikkeling. Samen brengen we uw specifieke situatie in kaart en bedenken we de voor uw organisatie best passende oplossing.

Samen plannen maken

We maken software en applicaties op maat. Op basis van wensen, eisen en ideeën die we samen in kaart brengen. We bepalen samen hoe we software slim in kunnen zetten en wat het effect van die inzet op het proces en het rendement zal zijn.

Samen ontwikkelen

In korte iteraties bedenken en plannen we samen waar aan gewerkt wordt. Er is continue overleg en inzicht in de ontwikkeling. Zo houden we u en uw team betrokken en enthousiast over het proces. Zo zorgen we ervoor dat de software voldoet aan alle verwachtingen.

Gebruiksvriendelijk

Software is er om de mens te dienen, om taken te vergemakkelijken en tijd vrij te maken voor de écht belangrijke zaken. Software moet daarom prettig in gebruik zijn. Niemand wil het gevoel krijgen als een robot afgebakende taken uit te moeten voeren. We ontwikkelen software daarom altijd met gebruiksgemak als uitgangspunt. Het succes van software hangt af van de mate waarin  denkwijzen, processen en systemen door klanten en medewerkers worden omarmd.

Slim ontwikkelen & maatwerk

Wanneer we software realiseren, doen we dat zo slim en efficiënt mogelijk. Voor een belangrijk deel maken we daarom gebruik van de middelen in onze toolkit. Samen met conventies en best practices komen we daarmee snel tot slimme oplossingen. Om de software naadloos op uw organisatie aan te laten sluiten passen we waar nodig maatwerk toe.

Web-based software

De software die we realiseren is altijd web-based. Dit betekent dat u via internet kunt inloggen en gebruik kunt maken van uw software ongeacht waar u zich bevindt. Doordat we responsive of adaptief werken kunt u zowel met laptop, tablet of mobiel gebruik maken van uw applicatie.

U hoeft niet te investeren in een netwerk of digitale infrastructuur. Wij verzorgen de hosting en het onderhoud voor u. Doordat de software web-based is, kunnen we op afstand ten alle tijden onderhoud plegen, updates doorvoeren en doorontwikkelen.

API-Koppelingen

U wilt nieuwe software laten ontwikkelen, maar u maakt ook al gebruik van software waar u nog geen afscheid van wilt nemen? In veel gevallen is het mogelijk om uw bestaande software te integreren in een nieuwe informatiestroom. Waar mogelijk kunnen we door middel van API-koppelingen slimme verbindingen leggen tussen oude en nieuwe software. Meer over API-Koppelingen leest u hier.

Bestaande software herbouwen

Maakt u organisatie gebruik van verouderde software die niet goed meer te onderhouden is? Is er binnen uw onderneming geen expertise om software doeltreffend te ondersteunen? Laat uw bedrijfssoftware dan herbouwen. Meer over het herbouwen van uw verouderde software leest u hier.

Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van slimme software?

Ontdek hoe uw organisatie prettiger & efficiënter kan werken met slimme software en daardoor tijd én geld kan besparen. Neem nu vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.