Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en bezoekersstatistieken te meten.
Wil je onze cookies niet accepteren? Klik hier
Accepteer

Werkwijze

Elk project is uniek en bijzonder. Natuurlijk zijn er ook veel stappen in een traject (ongeveer) hetzelfde.
Onze werkwijze ziet er zo uit:

 

Kennismaking

Het begint met koffie en eindigt met champagne! Om samen tot geweldige resultaten te komen is het goed elkaar eerst écht te leren kennen. Dat doen we het liefst onder het genot van een kop koffie.

Plan van aanpak

In een goed gesprek stellen we een plan van aanpak op. Daarbij betrekken we het liefst alle betrokkenen. Zo creëren we direct draagvlak en enthousiasme. In het plan van aanpak formuleren we ons plan, hoe wij uw organisatie helpen, de acceptatiecriteria en het verwachte rendement.

Ontwerp

Het succes van software valt of staat bij de ultieme gebruikerservaring. We besteden daarom veel liefde en aandacht aan interactie-, interface- en grafisch ontwerp.

Ontwikkeling

We gaan aan de slag om uw software te realiseren. Gedurende de ontwikkeling houden we u telkens op de hoogte, houden we voortgangssessies en vragen we u duidelijk wanneer uw input nodig is.

Training

Een nieuw systeem is niets waard als uw medewerkers er niet prettig mee kunnen werken. Daarom trainen we medewerkers in het gebruik van de software. Meestal is dat niet nodig, maar het is fijn om goed op weg geholpen te worden.

Aceptatie

Uiteraard bepaalt u zelf wanneer uw software écht af is. Aan de hand van de in het Plan van Aanpak gestelde criteria en inzichten, die gedurende het traject zijn opgedaan, bepaalt u wanneer we live gaan.

Livegang

Met de grootst mogelijke zorg implementeren we onze software. We houden de vinger aan de pols en controleren nogmaals of alle systemen en functionaliteiten optimaal werken. En dan .. zijn we live!

Proost!

Op de succesvolle implementatie van uw nieuwe software moet natuurlijk getoost worden! Na de implementatie kiezen we graag een momentje om de livegang met u te vieren.

Ondersteuning & Nazorg

Ook na het live gaan blijven we nauw betrokken. We bieden support bij het gebruik van de software. We blijven uw software continue verbeteren en uitbreiden. We houden uw software én de achterliggende infrastructuur in goede conditie.

 

Tijd én geld besparen met onze slimme software?